maanantai 23. kesäkuuta 2008

Karsinnat paketissa...

Tämän vuoden SM-finaalia varten käydyt karsinnat ovat osaltani ohi. Tavoite tuli täytettyä, eli finaalipaikka saavutettiin pisteillä 3750. Viimeisenä karsintapaletissa oli Nukarin karsinta. Jostain syystä tästä muodostui kierroksen hankalin kisa, tiputuksia, katkotuksia ja muuta säätämistä kertyi yllinkyllin. Seuraavassa pieni tiivistelmä.
1. jakso, pooli 13: Pooli sijoituu padon alapuoleisen pätkän puoliväliin ja kuuluu mielestäni parhaimpiin pätkiin tällä alueella. Liitsit kehiin ja menoksi. Olisko ollut kolmas tai neljäs heitto kun perhoja vietiin ja eka kirre nousi kaukaloon. hyvin alkoi. Seuraava reilu puolituntinen oli kuitenkin kohtuu tuskainen, muutama varovainen nykäisy ja kolme tiputusta. Hermoja raastavan viimeisen vartin aikana onnituin kuitenkin nostamaan kaukaloon vielä kolme kirreä ja karkuuttamaan pari, sekä yhden mittaharrin (ei kisakala). Saldo: neljä kirreä.
2. jakso, pooli 16: Alimmainen pooli, joka loppuu suvantoon. Poolissa oli yläpäässä kohtuullisia monttuja, muuten aika matala. Markus "tankkimasa" Palmroth oli saanut ekalla jaksolla poolista 5 kirreä. Pari minuuttia ennen jakson alkua näin kuinka kirre ui, kuin henkensä edestä jotain karkuun yhdessä montussa, se osoittautuikin ainoaksi kalaksi jonka pätkällä näin koko aikana. Markus oli ilmeisesti tyhjentänyt "pajatson". Saldo: MP
3. jakso, pooli 4: Koulusuvannon alapää. Tiukassa oli kuulemma kala ollut kahdella edellisellä jaksolla. Päätin tahkota päävirran monttuja koko jakson ajan, koska niissä kalaa varmasti olisi. Löysin montuista kolme kalaa, joista vain yhden sain mittaukseen, prkl. Saldo: yksi kirre.
4. jakso, pooli 8: Laavusuvanto. Tahkosin suvantoa ristiinrastiin, haukea, ahventa ja muuta mittakelvotonta nousee tasaisesti ympäri suvantoa. Jakson puolivälin paikkeilla saan kontaktin kahteen kirreen joista toinen katkoo siimat ja toinen yrittää myös muttei onneksi onnistu, vaan joutuu mitattavaksi. Todella virkeä kirre joka yritti tosissaan vetää ihan pohjasiimoille. Saldo: yksi kirre.
5. jakso, pooli 2: Koulusuvannon yläpäästä puoleenväliin yläpuoleista koskea ulottuva pooli. Suvannosta mukana pikku siivu, jota pommitankin hyvän tovin. Saan kontaktin kolmeen kalaan, joista yhden ylös. Juhani kalastelee alapuolen poolia (koulusuvanto) ja huomaa touhuni. Jussi hivuttautuu ihan poolinsa ylärajalle pommittamaan samaa motivaatiomonttua ja saakin siitä sitten ainoan kalansa siitä poolista (En ole enää paikalla, kun jussi kalansa sai, mutta huuto kuului kyllä kevyesti kosken kohinan läpi.). Löydän poolini yläpäästä vielä kaksi kalaa, joista toisen saan mittaukseen. Vai sainko molemmat? Ei voi muistaa... Saldo: 2 kirreä (3?)
Tulokset:
 1. Mikko Haapalinna
 2. Juhani Rosenström
 3. Kai Kallio
 4. Markus Tandefelt
 5. Eetu Hyväri
 6. Markus Palmroth
 7. Tero Mäkipää
 8. J-P Pohjola
 9. Joni Tiainen
 10. Tuomas Oksanen
 11. Olli Toivonen
 12. Mikko Hakala
 13. Tapio Penttilä
 14. Antti Lähteenmäki
 15. Olli Ylönen
 16. Petri Virolainen
Kiitokset kisailijoille ja järjestäjille (valvojille), hauskaa oli.

Ei kommentteja: