maanantai 6. huhtikuuta 2009

Etelän sumukorennot...

Alkaa olla ilmeisesti hiipumaan päin, ainakin aivan eteläisimmässä Suomessa tämä sumarikausi. Itse en kerinnyt montaakaan kertaa käydä tänä vuonna pinturia liottamassa, joten paras aika livahti kyllä harmillisesti tänä vuonna ohitse. Kunnolliseen kuoriutumiseen en osunut yhdelläkään reissulla. Saalistakaan ei noilla muutamilla pistoilla kertynyt "kuin" alun toistakymmentä pinturitaimenta. Mitään mahtikaloja ei myöskään ylös noussut, isoimman ollessa n. 55cm.
Tästä alkaa sitten oikeastaan se joka keväinen tylsä odottelu, koska järvistä jäät lähtee ja koskista pahimmat tulvat laskee. No, kisaperhotkin olis tietty sitomatta... Äh, pitäisköhän sitä lähteä katsomaan, vieläköhän siellä sumarit sais aikaan kunnon munintalentoja?

2 kommenttia:

Pietu kirjoitti...

"Saalistakaan ei noilla muutamilla pistoilla kertynyt "kuin" alun toistakymmentä pinturitaimenta. Mitään mahtikaloja ei myöskään ylös noussut, isoimman ollessa n. 55cm."

Melko vaatimatonta, itse sain tasan kaksi pinturikalaa, joista suurin n. 35cm :D

Tero Mäkipää kirjoitti...

no joo, mut kun on jo hetkenaikaa ollut tavotteena rikkoa 60cm sumaripinturilla, niin ei voi olla tyytyväinen saldoon... ;)