tiistai 1. tammikuuta 2008

Kauden loppu...

Selän katkeamisesta johtuen kalastukseen tuli ihan liian pitkä tauko, mutta kerittiinhän sitä vielä kerran kauden -07 aikana kalalle. Samalla tuli ensikertaa testattua Scottin uusia s4 sarjan vapoja tositoimissa (904, 905, 906 ja 1004, neliosaisia kaikki.). Hyvän tuntuisia vapoja, heittävät luokkaisiaan siimoja varsin mallikkaasti kaikille pituuksille, ovat kevyitä eikä väsytysominaisuuksissa huomattu mitään ongelmia. Tarkemmat analyysit vavoista myöhemmin, kunhan niitä päästään kunnolla heittämään rinnakkain muitten mallien ja merkkien kanssa kohtuullisissa olosuhteissa, reissun aikana kun puhalsi jostain etelä-lounaasta melkoinen myrskytuuli.
30.12.-07 Lohenrenkaalla Markuksen kanssa, empä muista olenko koskaan ollut tähän aikaan vuodesta lampikalassa perhovehkeillä. Keli oli surkea, myrskytuulta ja sadetta. Kivijärvellä ekat pari tuntia tuottivat pari nykyä ja yhden ylöskin, kalastus oli lähinnä taistelua luonnonvoimia vastaan. Pitkästä kalastustauosta johtuen tämäkin tosin tuntui mielekkäältä... HEH.. Suuntasimme hetkeksi heittelemään myös uudelle lammelle johon oli kuulemma juuri ladattu kaloja. Tapahtuma määristä päätellen väite saattaa jopa pitää paikkansa. Kaloja väännettiin rannalle ranteet kipeinä... Seuraavan aamuna lammet oli kuulemma jo jäätyneet umpeen. Uusi kausi on pyörähtänyt käyntiin ja samalla uusi kisakusi. Joten ei muutakun hyvät uudet vuodet ja kireemmät siimat kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

Toi lohenrengas vaikuttaa ihan asialliselta paikalta. Mimmoinen tuolla on saalisvarmuus?

Tero Mäkipää kirjoitti...

Moro,

Kyllähän tuo Lohenrengas on hyvä paikka, eteläisen Suomen lampipaikkojen parhaimmistoa. Saalisvarmuus on yleensä ollut kohillaan.